Филм за Хилари Клинтън получи анти "Оскар" за най-лоша режисура. Мел Гибсън и Бен Афлек също взеха награди "Златна малинка"

Дори наградите "Златна малинка", определяни като анти Оскари, се политизираха, пише Ройтерс.

Документалният филм "Америка на Хилари: тайната история на Демократическата партия" на режисьора Динеш Д'Соуза получи приза за най-лош филм на 2016 година.

Той и "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" на Зак Снайдър си поделиха "триумфа" на тазгодишната церемония, печелейки по четири награди "Златна малинка".

Д'Соуза, консервативен коментатор и автор на бестселъри, бе посочен за най-лошия актьор и най-лош режисьор. Като най-лошото изпълнение сред жените бе оценено представянето на актрисата Беки Търнър, изиграла Хилари Клинтън.

Връчването на "Златните малинки" стана в края на сезон на холивудските награди, белязан от откровени речи и протести срещу политиката и поведението на президента Доналд Тръмп. Кулминацията на сезона са наградите "Оскар", които ще бъдат раздадени довечера.

Четирите анти Оскара на "Батман срещу Супермен" включват призове за най-лош сценарий и най-лоши второстепенни актьори, сред които е и Бен Афлек.

"Златна малинка" получи и ветеранът Мел Гибсън, въпреки че военната му драма "Възражение по съвест" е номинирана за шест Оскара, включително за Гибсън като режисьор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене