Миро е Дейвид Бауи в “Като две капки вода” по Нова тв, 50 участници пред журито на “Мастър шеф” по Би Ти Ви

Миро гали кучета в Гренландия, където беше преди дни със съпругата си Ели.  СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА МИРО ВЪВ ФЕЙСБУК

Пролетният телевизионен сезон започна и двете големи телевизии пускат новите сезони на едни от най-гледаните си предавания.

Добре познатият тандем водещи Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека ще дадат старта на “Като две капки вода” в понеделник от 20 ч по Нова тв. В него зрителите ще гледат как певците Миро, Люси Дяковска, Десислава, Михаела Маринова и актьорите Башар Рахал и София Джамджиева влизат в образите на световни и български звезди. Останалите двама участници ще станат ясни на старта на шоуто. Засега е ясен само образът, в който Миро трябва да влезе - той ще трябва да имитира рокмузиканта Дейвид Бауи, който почина на 10 януари миналата година. Миро ще изпълни неговата песен Let's Dance.

Един от най-обичаните ни певци се завърна в страната ни, след като беше заедно със съпругата си Ели в Гренландия. И описваше преживяванията си в студената страна във фейсбук. “Цялата ни група заседна на миниатюрното летище в Илюлисат със закъсняващ полет (малкият самолет тип маршрутка не може да тръгне от Нуук). Стискайте палци да излетим до Кангерлусияк, за да хванем полета до Копенхаген. Със сигурност изпускаме връзката за Лондон, но поне ще сме си в Европа. Гренландия не ни пуска”, написа Миро, преди да се прибере.

Третият сезон на кулинарното предаване на Би Ти Ви “Мастър шеф” тръгва час по-късно - от 21 ч. В него жури пак ще са тримата професионални готвачи Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев. Те ще трябва да изберат кои от 50-те участници да се състезават за 100-те хиляди лева. Ако участник получи одобрението и на тримата от журито, мястото му в кухнята е гарантирано. При три отказа претендентът се връща у дома, а ако получи дори и едно потвърждение на таланта си - получава втори шанс да продължи напред.

Сред участниците ще има балерина, ветеринар, китарист, дресьор на змии, който ще доведе любимеца си в шоуто, и двуметров словак. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене