Преслава ухажва най-известния готвач 10 бона за вечеря пръсна певицата

Гьокче е хванал здраво ножа, въпреки че до него е чаровната Преслава

Чалга певицата Преслава има нова изгора. Чалгарката е хлътнала по турчина Нусрет Гьокче, който е най-известният готвач в света. Двамата се засекли в един от ресторантите на шефа в Дубай.
Нусрет Гьокче стана популярен, след като публикува редица видеа, докато готви. Запазената му марка е да посолява месото в стил кобра. Техниката му спечели прякора Бея на солта.
Гьокче седнал при Преслава на масата и дори си разменил няколко думи с нашенската звезда. Тя му обяснила с какво си изкарва прехраната в България, а турският шеф останал впечатлен от нея. Преси обяснила на Гьокче, че е възхитена от начина, по който готви. Затова турският шеф решил да изуми още повече родната чалгарка. Майсторът на месото, както е известен още Гьокче, взел големия нож и няколко солидни мръвки и започнал да готви пред Преси и близките й. Естествено, той не изневерил на стила си, който го направи толкова популярен. След като сготвил за изпълнителката, сестра й майка й, турският факир отново се отдал на приятната компания на трите дами. Той дори ги поканил да посетят и другите му ресторанти в Турция.

Нусрет осолява мръвката на Леонардо ди Каприо
Нусрет осолява мръвката на Леонардо ди Каприо

Шефът решил да почерпи Преслава и близките й, но певицата категорично отказала. Въпреки че всяка от дамите хапнала по едно ястие гурме, изпълнителката на "Водка с утеха" олекнала с 10 хиляди лева за три ястия гурме. Преси извадила, без да се замисли, сумата, която е умопомрачителната за родните стандарти. След края на вечерята си изпълнителката се снимала с известния шеф.
Сред посетителите на ресторантите на Нусрет Гьокче са куп известни знаменитости, като най-често при него идват футболисти. Звездни футболисти като вратаря на "Байерн" (Мюхнен) Мануел Нойер и халфа на "Барселона" Арда Туран са пробвали от мръвките на Гьокче. Фен на Нусрет е и тенисистът Роджър Федерер, който е рекордьор по титли от Големия шлем.
Също така един от най-известните певци Бруно Марс е хапвал при турския майстор на мръвката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене