Мила Кунис - фурията с различни очи

Допреди няколко години Мила Кунис беше просто красивата приятелка на Маколи Кълкин. Тя обаче доказа, че е много повече от това и днес е една от най-търсените млади актриси в Холивуд. Мила съчетава екзотична красота, талант и прекрасно чувство за хумор, което я прави любимка на продуцентите и колегите й.

Един от най-гледаните филми в кариерата й е “По приятелски”. В комедията Мила играе Джейми, на която страхотно й върви в кариерата, но не и в любовта. Тя се запознава с красивия Дилън (в чиято роля се превъплъщава Джъстин Тимбърлейк), но го възприема единствено като поредното предизвикателство за професионално развитие. Двамата стават близки, но са категорични, че не могат да рискуват добрите си професионални отношения с нещо толкова объркано като любов. Затова решават да бъдат само приятели, които от време на време правят секс за разтоварване. Както другите играят тенис. Но дали е възможно мъж и жена да бъдат само приятели, и то когато е намесен и секс?

Първа целувка на екрана с Аштън Къчър

Мила е родена на 14 август 1983 г. като Милена Марковна Кунис в Украйна, тогава все още СССР, където прекарва първите седем години от живота си. Тя говори доста добре руски, но признава, че не може да пише на този език. И до ден днешен едно от любимите й ястия е салата със сельодка, която майка й приготвя на всяка Нова година.

През 1990 г. майка й и баща й решават да емигрират в САЩ. Той е инженер, а тя физик. Семейството успява да се засели в Лос Анджелис. Мила не знае и една дума английски, когато идва за първи път в Америка. Тя обаче се заема старателно със задачата да проговори, и то правилно. Днес признава...

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене