Ето с тези цици се уреди Софкин

Георги е щастливец

Джулиана Гани близка с малкия човек, подкрепя негова кауза

Най-големите цици в България има честта да види отблизо Георги Софкин!
Председателят на Националната организация "Малки хора" спечели на своя страна сексбомбата Джулиана Гани. Мис Силикон подкрепя поредната кауза на Софкин и двамата демонстрират близка дружба.

Гани и Софкин вече са си близки
Гани и Софкин вече са си близки

Обща снимка на сексапилната миска и световния медалист предизвика фурор в мрежата. Двамата държат фланелка с надпис "Не на дискриминацията!", а влажният поглед на Софкин издава колко е захласнат по хубавицата.
"Софкин организира едно събитие в подкрепа малките хора, на дискриминираните различни. Ще се проведе в известен столичен клуб, аз ще присъствам и ще го подкрепя. Мисля да взема с мен и мои приятели да се включат в каузата му" - разказва пред "България Днес" Джулиана.
Това е поредното благотворително събитие, в което Гани ще се включи. Джулиана е една от малкото родни силиконки, които не спират да даряват за болни деца, сираци и хора в неравностойно положение.

Георги Софкин
Георги Софкин

Преди дни моделката пусна в продажба ръчно изработени от нея великденски картички. Средствата от тях ще отидат за хора в нужда. Скоро Гани продаде на търг свое шоколадово копие. Шоколадовата отливка тежеше цели 43 килограма. Сумата от 3 бона също отиде за благотворителна кауза.

Джулиана подкрепя хора в неравностойно положение
Джулиана подкрепя хора в неравностойно положение

Всеки, който иска да помогне в благородното начинание и да закупи картичка от Гани, може да се свърже с моделката чрез лично съобщение на страницата й във фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене