Радо Янков дойде на мотор за посрещането си на площада в Чепеларе

Радослав Янков пристигна за тържественото си посрещане на площад "Олимпийски" в родния си град тази на мотор с малкия кристален глобус в ръка. Заедно с него бяха на мотори и негови приятели, с които е израснал в родния Чепеларе.
В другата ръка спортистът развяваше българския трикольор.
Препълненият площад го посрещна с бурни овации и много цветя. Той, биатлонистите Антон Синапов и Димитър Герджиков преминаха през множеството в шпалир от малките спортисти на родопския град, цветя и балони. Тримата спортисти бяха поздравени с една от любимите родопски песни на Радо "Бела съм, бела юначе".
Общината в Чепеларе връчи чек за 10 000 лева на Радослав Янков, а туристически фирми дадоха ваучери и на тримата за почивки на Черноморието. Фабриката за производство на ски в Чепеларе, която е най-голяма в света, дари на тримата уникални и единствени ски, специално произведени за тях. На едната дъска пише малките имена, а на другата фамилните им имена, а снимки по тях показват спортните им успехи.
Този глобус е и за Вас, обяви Радослав Янков и благодари на първия си треньор Васил Милчев и настоящия Георги Атанасов. Сноубордистът се хвана на шампионско хоро, заедно с кмета на Чепеларе Славка Чакърова и стотици чепеларци.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене