ЛЪВ: Притеснения

РАБОТА В началото на седмицата не спорете с колегите си, които няма да чуят критиката, защото са в правото си да предприемат промени на работното си място. Притесненията ви са повод да се чувствате неуверени в силите си. Премахнете ги и повярвайте във възможностите си. От понеделник очаквайте успех на работното място, ако не се страхувате от новото и неизвестното. Постепенно възстановявате отношенията си с колегите, които бяхте на път да съсипете напълно. Бъдете внимателни с думите си. Давайте право и на тях да кажат своето мнение по служебни въпроси, дори и да заемате ръководна позиция. Невинаги сте в правото си, а и няма как да сте компетентни във всичко. Деловите посещения, които очаквате, са във ваша полза и ще ви позволяват да разширите дейността си. Предпазвайте се от непредвидени делови запознанства, за да не се окажете обвързани с хора, на които трудно може да разчитате и да се доверите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Грижете се за себе си и посетете личния си лекар, защото поради неизвестни причини лесно изпадате в депресивни състояния. Забравяте да се храните или да си почивате и си вредите.

ЛЮБОВ Вечер се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене