Капчикова се фука с нов бюст

Гърдите ми са безплатни, в едната има повече силикон, казва плеймейтката

"Силиконовите ми гърди са напълно безплатни - подарък от клиниката. Не са платени нито от богат чичко, нито от хонорара от "Фермата", каквито глупости се изписаха по мой адрес."
Това разказа пред "България Днес" плеймейтката Ася Капчикова по повод уголемяването на бюста си.
Около хирургичната интервенция на моделката през последните дни се завихри информационна буря, като дори имаше спекулации, че имплантите са некачествено поставени и изглеждат зле.
"Много са ми хубави, особено на допир. Първоначално бяха много твърди, но вече поомекнаха. Бяха разпространени снимки, които са буквално седмица след операцията. Сега изглеждат много по-добре", добави Капчикова. Тя разкри и любопитна тайна - в лявата й гърда има повече силикон, отколкото в дясната.
"По природата гърдите са с различен размер и това е причината за разликата. В лявата имам 360 кубика, а в дясната - 345 кубика. Имах идея да си поставя повече, но лекарят ме посъветва, че на слабото ми тяло това е напълно достатъчно", каза още плеймейтката. И допълни: "Нямах никакво намерение да си слагам силикон, стана някак случайно. И преди това имах много хубави гърди и не виждах смисъл да ги променям. Със сигурност няма да добавям повече силикон, тъй като не искам да изглеждам странно".
Допреди това Ася нямаше никакви подобрения по тялото си. Тя предизвика фурор сред плеймейтките, като грабна титлата с естествените си гърди. Новата си придобивка показа за пръв път в края на януари т.г., когато се появи в столичен нощен клуб с пищно деколте и мигновено привлече погледите към себе си.
"Имайки предвид, че правя свой бранд бельо, на което самата аз съм рекламно лице, мисля, че една жена е длъжна да притежава прекрасни форми, с които да запълва моделите, които ще рекламира", обясни Капчикова. Тя призна, че съвсем скоро продукцията й ще започне да се продава и да й носи приходи.

Ася с пищен бюст сега...
Ася с пищен бюст сега...

... и скромно деколте преди
... и скромно деколте преди

Капчикова изглежда много щастлива с новата си придобивка и не спира да ги показва на широката общественост. Миналогодишната победителка в конкурса "Мис Плеймейт" постоянно пуска снимки в социалните мрежи, за да се похвали с красивата си пищна гръд. Мъжката аудитория грам не съжалява за фотосите и с удоволствие плакне погледа.
"Скоро ще ги покажа. Планирала съм предизвикателна фотосесия и ще акцентирам върху гърдите. Нека всички видят колко са хубави и че нямат никакви дефекти", заяви с усмивка хубавицата.
В края на миналата година Капчикова организира кампания "Дарявам женственост", чрез която дари силиконови импланти и операция на бюста на онкоболна жена. 31-годишната победителка Дани буквално се разплакала от благородния жест. В кампанията участвали общо 30 жени, но накрая била избрана една победителка, чийто живот да се промени към по-добро. Освен това плеймейтката участва в благотворителни търгове и събира перуки за онкоболни дами. "Все още има добри хора. Прави ми впечатление, че чрез социалните мрежи провокирам хората да правят добрини", завърши философски Капчикова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене