Яна Димитрова: С Петко създадохме щастливо семейство

Тя е много различна от екранната Яна – сластната танцьорка с фатален поглед. Когато заговори, сякаш говори малко момиченце. Когато чуеш какво казва обаче, разбираш, че на малкото момиченце му се е наложило да порасне много рано.
Познавате Яна от изданията на Dancing Stars и от светските рубрики като дългогодишна половинка на Орлин Павлов, а впоследствие – съпруга на Петко Димитров. Изглежда крехка, но звучи силна: “Не ме е страх от нищо! Когато човек е уравновесен и спокоен, може да постигне всичко!” От разговора ни разбирам, че Яна не само вярва в това, но е успяла да сътвори от житейския си мироглед своя реалност.

Яна, разбрах, че си сбъднала детската си мечта и си отворила клуб с различни видове танци.
Да, много съм щастлива за залите, които отворих през януари, защото вече се развиват чудесно. Намират се в Студентския град и се посещават от много дечица. Предлагаме абсолютно всички стилове танци. Имаме канго джъмп, който в момента е нашумял, аеробика, йога, народни танци. Огромен интерес има към народните танци. Аз преподавам на големи хора, които просто искат да се разведрят, както и на деца. Това беше голямата ми мечта още от малка. Винаги съм вярвала, че ще се случи, макар че в България трудно се случват нещата. Имах късмет и днес имам най-уникалните зали, за каквито даже не съм мечтала.

Щеше ли да се случи това, ако не беше участието ти в Dancing Stars?
Шоуто ми помогна много, но най-вече с това, че хората разбраха за нашите танци. Преди това се знаеха народните танци, хип-хоп, модерните танци. Даже като кажех на някого за спортни танци, се чудеха това какво е. След шоуто вече всички деца искат да са като този или онзи танцьор, когото са гледали по телевизията, и школите са много по-посещаеми.

Какъв беше пътят ти дотук?
Аз съм от Троян, но завърших езиковата гимназия в Ловеч с немски и английски. Последните години от училище живеех в Италия. Всичките ми спомени от детството са свързани със залата. Не съм имала безгрижни изживявания и рядко съм излизала с децата навън. Затова пък съм от прекрасно семейство и смятам, че са ми дали много добро възпитание относно ценностната система. Майка ми е невероятна домакиня, и двамата с баща ми са изключителни в работата си – тя в застраховането, той в банкирането. Имам и страхотен брат.

Цялото интервю четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене