Тоалети, подходящи за жена Овен (галерия)

За тези, които не са запознати надлежно с особеностите на зодиака, жената Овен е най-въвлечена в модните дела от целия калейдоскоп зодии. Спомнете си за Сара Джесика Паръкр, останала в историята като Кари Брадшоу. За Ема Уотсън, която след като излезе от образа на Хърмаяни, се превърна в стилна млада жена. Ами Лейтън Мийстър, която вечно ще помним като Блеър от сериала „Клюкарката“. Няма как да сбъркаме стила й. Жената Овен обича да се забавлява с модата и нито за секунда няма да се поколебае да бъде дръзка в избора си на тоалет.

Секси червена рокля
Гардеробът на жената Овен изглежда незавършен без наличието на малка червена рокля с голи рамене и харбали около талията, с която флиртът изглежда стилен. Допълнете я със закачливо портмоне и обувки на ток в металиков нюанс.

Пола с мотиви на ацтеките
Дрехи с мотивите на ацтеките са идеални за войнствения дух на дамите от тази зодия. Къса пола с този принт, подкрепена от любезното съдействие на риза от деним, е тоалет, който си струва да имате под ръка. За разкош подберете едри сребърни бижута и малка чанта в неутрален цвят.

Дълга рокля с цепка
Притежавате крака, които не бива да се крият, но и не харесвате късите дължини. Изберете дълга рокля с предни цепки. Допълнете фешън изявлението й с обувки на висок ток, висок кок и чанта с метални елементи.

Целия текст четете на Mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене