Анелия НАДУ ДЖУКИ

Целувки за всички! 

Всичко в певачката е уголемено 

Като вота на БСП се помпат устните на Анелия! Червената партия получи половин милион повече гласа от предните избори, а джуките на певачката са два пъти по-големи!

Изпълнителката шокира с джуки
Изпълнителката шокира с джуки

Анелия не спира с тунинга и нещата не отиват на добре. Феновете й се притесняват, че тя се е пристрастила към изкуствените подобрения. Зависимостта към пластичните операции не е измислица, а съвсем реален бич сред заможните жени или богати чичковци.

Закръглена е
Закръглена е

На участие в страната през уикенда Анелия се изфука с новите придобивки, които вече заемат огромен процент от лицето й. Официално изпълнителката отрича да има каквито и да било пластични операции. Но феновете, които следят кариерата й през годините, твърдят, че чалгарката има корекция на носа, повдигане на бюста, изгладени бръчки, повдигнати скули, прибрани уши...

И в ръцете е качила
И в ръцете е качила

И други неща са уголемени в Анелия, но този път по абсолютно природен, естествен път. На участието през уикенда бившата на Коко Динев избра да се появи с твърде изрязана рокля. Дрехата разкри ръце и рамене със закръглеността на бедра, както и вратле, което не се прави с диета.


"Отпред" и "отзад" е повече от ясно - роклята хич не скрива наедрялото коремче, а задникът й е от сочен по-сочен! В Турция (или в Армения) така ще й се израдват на фигурата, че ще види звезди посред бял ден.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене