Silver Star Motors e новият генерален представител на Mercedes за България

Германският автомобилен гигант Daimler определи компанията Silver Star Motors за новия генерален представител на Mercedes-Benz за България. Новият генерален представител ще е със седалище в София и ще отговаря за продажбите на марките Mercedes, Setra и Fuso. Планирано е разкриването на първо време на дистрибуторски центрове в София, Пловдив и Варна, както и на оторозирани партньори в други градове.

Новото дружество е 100 процента собственост на компанията Silver Star Motors Holding Limited във Великобритания. Тя е собственост на Халед Ахмед Джуфали и от дълги години поддържа успешно партньорство с Daimler.

"Много сме щестливи, че в лицето на Халед А. Джуфали спечелихме силен партньор за българия. Убедени сме, че Silver Star Motors притежава нужната компетентност да разгърне пълния потенциал на леките автомобили и автомобилите с комерсиално предназначение", споделя Тил Обервьодер, рокъводител на отдел "Маркетинг, продажби и обслужване".

"Много се радваме, че начинанието ни дава многобройни възможности да прeдложим на пазара премиалните продукти на Daimler и услуги с отлично качество. През идните години ще се изправим пред големи предизвикателства, за да отговорим на очакванията на клиентите. Затова с тясно сътрудничество с Daimler ще предприемем важни мерки, за да предложим на клиентите първокласно обслужване. Сред тях е изграждането на нов клиентски център на Mercedes в София, както и засилването на маркетинг дейностите, насочени към клиентите както на леките, така и на автомоилите с комерсиално предназначение", казва Х.А. Джуфали.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене