Посрещнете модерно пролетта с пола под коляното (галерия)

Полите, няколко пръста под коляното, са един от най-големите трендове за тази година. Има толкова много идеи, които ни се ще да пробваме. Този вид дрехи са величествени, защото са женствени и оставят малко загадъчност за чуждите погледи. Те са закачливи, модерни и елегантни.

Плисетата винаги са модерни
Не стига, че тази дължина е модерна, ами и в съчетание с плисе е нещо, което влиза във всяка фешън класация. Плисето е достатъчно интересен елемент, за да го кичим допълнително с тежки блузи или обувки. Изберете нещо семпло както за краката, така и за торса. Може обаче да му подарите обилни бижута и ефектна чанта.

С риза

Представете си колко свежо ще изглеждате в пола с цвят на праскова или друг пастелен цвят, придружена от риза в неутрален цвят. Ако обичате бижутата, не щадете тяхната щедра прелест. Чанта тип клъч в активен нюанс е чудесно допълнение за тоалета.

С пуловер

Не ни се случва често да видим пола, комбинирана с пуловер, но стилистите са категорични, че това е правилният ансамбъл за ранната пролет. Корал и сиво също не е съчетание, което се среща често по улиците. Изберете чанта с животински принт и по-едри бижута.

Лилаво, още по-лилаво, най-лилаво

Признайте, че тази композиция хваща окото. Лилава пола със сатенена блуза в същия колорит с допълнителни цветове върху нея няма как да остане никой около вас равнодушен. Изберете обувки на ток и чанта, която комуникира с една от багрите върху блузата.

Целия текст и галерия вижте на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене