Не правете това в леглото! Мъжете го мразят

Неслучайно е твърдението, че мъжете са от Марс, жените от Венера. Докато ние си мислим, че няма грешни ходове в кревата, то господата са на светлинни оргазмични години от тази кощунствена дамска мисъл.

Прекалено напориста каубойка

Дори и господата понякога да обичат да си мързелуват и да оставят инициативата и ритъма на партньорката си, трябва да сме наясно, че не всеки обича да подскачат върху него като надуваем детски замък.
Представете си какъв страх и паника нахлуват в главата на мъжа, когато любимата му започне да се мята върху пениса му от височина, достатъчна за скок с парашут. Вместо да се сдобие с удоволствие, като нищо може да осъмне в спешното със счупен пенис.

Затиснат от вагина

Това, че един мъж обича да ви докосва с език там, долу, това не означава, че е особено гостоприемен, стане ли дума да посрещне цялата ви женственост върху лицето си. Ако не е Дарт Вейдър, едва ли ще му е ведро да има толкова стегната маска върху главата си. Едно е да дишаш забързано и щастливо след оргазъм, друго е в края на упражнението да имаш нужда от кислороден апарат. Така че следващия път, когато решите да покажете себе си в цялата си прелест, бъдете нежни, не споделяйте си всичките си килограми нито с устата, нито с езика, нито с лицето му.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене