Станишев с три ръце на снимка – 2 десни и 1 лява (обзор)

Президентът на европейските социалисти си пусна странна снимка във фейсбук, след като го засипаха с майтапи, я свали

Президентът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев се появи с три ръце на снимка в профила си във фейсбук. На снимката той има една лява и две десни ръце - едната е почти до джоба на дънките, втората е вдигната на нивото на гърдите.

Кадрите са от петък, когато Станишев участва в марш по случай 60-годишнината на ЕС в Рим. Публикувани са в събота, но привлякоха вниманието едва в понеделник късно вечерта. Станишев бе взет на майтап от интернет зевзеците.

“Камарад, от поста на една приятелка го видях, ама тука никой не ти го казва. Имаш три ръце. Айде, лека вечер. Между другото, твоите тука паднаха от Бойко”, гласи един от майтапчийските коментари под снимката.

“Рептил! РЕПТИЛ! СНИМАЛИ СА ГО В МОМЕНТ НА МЕТАМОРФОЗА!”, е пък друг от майтапите.

Следобед във вторник обаче Станишев свали снимката от профила си във фейсбук. Това стана, след като триръкият Сергей вече бе публикуван от повечето български интернет сайтове.

Вероятно става въпрос за некачествена снимка, правена на ниска скорост. Така движението на дясната ръка е хванато в двете си крайни точки, коментират фотоспециалистите на “24 часа”. Проверка с близки до Станишев сътрудници показа, че снимката не е била правена от официалните фотографи на Партията на европейските социалисти. Възможно било да е правена с джиесем и заради това да се е получило триръчието.

Събитието, от което е снимката, е маршът #EuropeTogether, който социалистите организираха по улиците на Рим в петък - точно ден преди Европа да отбележи в италианската столица 60 години от подписването на Римските договори, които поставиха основата на Европейския съюз.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене