Слави Трифонов: Уважаеми зрители, възможно е да се видим утре

"Уважаеми зрители, възможно е да се видим утре" - с тези думи Слави Трифонов завърши шоуто си тази вечер.

Водещият и сценаристите му направиха монолог в черно - т.е. всичките облечени в черно, като през цялото предаване обсъждаха свободата на словото. През цялото време те не бяха сигурни дали това издание ще бъде излъчено в ефира. С последните си думи Трифонов показа, че не е сигурен дали Би Ти Ви няма да спре предаването му и утре вечер.

Слави не прочете писмото си, което ден преди това разпространи публично до всички медии и в което настоява новоизбраният парламент да започне до две седмици работа по референдума, организиран от него. За референдума гласуваха 2 милиона и половина български граждани, като гласуваха за въвеждането на мажоритарна избирателна система.

На пресконференция по обед днес той твърдеше, че вероятно отново ще го прочете. Според него в спряното предаване в понеделник диктор е изчел писмото, след което е бил пуснат запис на българи, дошли на концерта му в Лондон, които пеят химна.

Би Ти Ви излъчи тази вечер "Шоуто на Слави", след като комисия от телевизията изгледа изданието му по време на неговия запис два часа преди пускането му в ефир. Решението шоуто да бъде показано бе взето едва 10 минути преди старта му в 22,30 ч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене