Отварачката на промоция след развода

Бедна и сама

 С два бона пада цената на Мара, певицата сред най-бедните чалгарки

Два бона по-евтина след развода е Мара Отварачката!
Фолкпевицата преживява поредния удар по самочувствието. След като Хриси Гущеров я изхвърли от общия им дом и се готви да подпише бракоразводните документи, шефовете на Мария също я прецакват, видя "България Днес".
От 6 бона на 4 пада цената на Мара. Изпълнителката е пусната на промоция и хонорарът за участията й вече не е това, което беше. От една от най-скъпоплатените чалгарки миньончето се нарежда до имена на свои не толкова прочути колежки като Теди Александрова и позабравената вече Райна. В същото време Отварачката е далеч от цената на звезди като Преслава и Галена, чиято цена върви от 6 бона нагоре.

Певицата сред най-евтините звезди
Певицата сред най-евтините звезди

Мария изгуби позициите си още когато се запозна с Гущеров. За да е по-често с любимия си, певицата прекрати участията си в клубовете и спря да записва песни. Две години след началото на съвместния й живот с младия бизнесмен миньончето реши, че отново й се пее, и в момента всячески се опитва да върне старата си слава.

Хриси и Мара се развеждат
Хриси и Мара се развеждат

Връщането на Мара в "Пайнер" развали взаимоотношенията й с любимия. Първо пред "България Днес" Гущеров призна, че се развежда с Мария. Причината е, че чалгарката не е семеен тип и предпочита да се разголва и да провокира.

Сама ще гледа щерка си
Сама ще гледа щерка си

След проваления брак и куцащата кариера Мария отново е в депресия. Певицата, подобно както след първия си развод, ще се прости с много от паричните облаги, с които се ползваше. На Отварачката й се налага и сам-сама да отглежда щерка си Марая, която приема Хриси Гущеров като свой истински татко.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене