Странният случай на женския оргазъм

Ей така, както си лежите под, върху, пред тялото на партньора си, в главата ви се блъскат въпроси, свързани с Големия взрив. Онзи, който може би този път ще ви споходи. Колко още ми трябва, за да свърша? Коя позиция ще ми помогне по-бързо и изобщо да получа оргазъм? Възможно ли е всеки път, когато правя секс да крещя от удоволствие? Питания, на които отговорите може би се крият в следващите редове.

Оргазъм на зърна

Да, има и такъв. Някои жени оргазмират, когато любовникът им стимулира само зърната. Тогава се отделя окситоцин – същият химикал, който причинява контракции на уретрата и вагината по време на оргазъм. Усукването на зърната води до увеличаване на кръвния поток към гениталиите, което е възможно да отключи началото на зърнен оргазъм.

Предиграта е един от чалъмите

Колкото повече целуване и галене, толкова повече кръв на правилните места. Нещо, което ще направи женствеността ви още по-осезаема. Трябват ви между 10-20 минути стимулация, за да достигнете до кулминацията.

Само 20 секунди?! Стига толкова!

Ако мислите, че ви трябва цяла вечност, за да стигнете до върха, а той трае само няколко секунди, да знаете, че не сте много добри по математика. Средното времетраене на оргазма е 20 секунди, като по това време имате ритмични контракции на всеки 0,08 секунди. Може да ги направите по-осезаеми, ако практикувате кегел упражнения между тях.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене