Ирена Милянкова: Благословена съм да съм майка на 5 деца

31-годишната актриса и модел Ирена Милянкова е майка на 5 деца. Разговорът ни се завърта около първия досег с камерата, раждането на 15 години, кърменето, любовта и живота й в родния Разград.

Ирена, как се чувстваше в “Под прикритие”?
Актьорската работа беше нещо съвсем ново за мен. Имах възможността да се уча и да ми партнират блестящи актьори, които бяха изключително приятелски настроени към мен.

Трепереха ли ти краката, когато за първи път застана пред камерата?
Цялата тази суматоха, подготвянето на първата сцена, разговорът с режисьора, слагането на микрофоните... бях в голям стрес. В един момент си казах, че трябва да се свестя, защото ми предстои работа и се опитах да се концентрирам максимално.
На кастинга ме изпратиха от модна агенция “Визаж”, в която работя отдавна. Мисля, че този шанс, който ми се отвори в “Под прикритие”, дойде в точното време, в което съм готова да го приема.

Правила ли си компромиси със себе си и морала си, както героинята ти Съни в сериала?
Моят живот се е стекъл по различен начин от нейния. Съвсем рано създадох семейство. Най-голямата ми дъщеря е Мелани Роуз, средната е Натали Роуз, най-малката се казва Виктория, а синовете ми се казват Уилям и Филип Себастиан.

Наистина ли си кърмила, докато си снимала „Под прикритие“?
Аз съм привърженик на естественото отглеждане на децата. Кърменето е един от най-хубавите етапи в отглеждането на бебетата и малките деца. Носи и неописуеми чувства за майката, освен че е полезно за децата. Кърмейки, жената се възстановява по-лесно физически и вероятността да изпадне в следродилна депресия е по-малка. Аз съм една щастлива майка. Емоционална съм и изпадам в крайни състояния, но сега се чувствам добре.

Мислила ли си да си слагаш силикон като много манекенки?
Нямам нищо против пластичните операции, но моето виждане относно излъчването ми е да съм максимално естествена.

Пазиш ли диети?
По-добре е да живееш здравословно и да спортуваш, отколкото да гладуваш и да пазиш диети.

Учеше кино-и телевизионна режисура в НБУ, това ли смяташ да работиш?
Режисьорът съчетава в себе си качества, които смятам, че на този етап не притежавам. Освен талантлив, той трябва да умее да общува с екипа, да е организиран, дисциплиниран, постоянен. В момента ми е по-интересно да се разкривам пред камерата, но може би след няколко години ще бъда провокирана от някоя житейска история, за да застана зад камерата.

Цялото интервю четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене