За (не)яките оргазми са виновни краката

Как да превърнем женските фантазии в реалност, се питат повечето мъже. Последните проучвания за сексуалните предпочитания на дамите показват, че това никак не е сложно. Просто следвайте съветите на специалистите.

Подготовката се оказва по-важна
Подготовката и любовната игра са ужасни думи за някои партньори, защото се предполага, че тя води към нещо особено важно и стресово за представянето, казва сексологът Бевърли Уипъл. Но и двамата ще се забавлявате повече, ако вместо като спирка по пътя към финала, я замислите като част от играта за наслаждение и опознаване тялото на другия. Три от всеки пет анкетирани от секссъветника жени казват, че са достигали най-разтърсващия си оргазъм още по време на любовна игра, а не в сексуалния акт. И когато класират уменията на партньорите си, жените винаги се оплакват от липсата на сексуално творчество и търпение у мъжа.

Не само проникването води до кулминацията
“Повечето млади жени искат техните партньори да използват ръцете и устата си по-често”, обяснява д-р Жулиета Ричтерс, асистент на д-р Уипъл. В проучването им над 90% от жените успяват да достигнат оргазъм, когато партньорите им използват орална и ръчна стимулация преди секс. Според друг показател от същото изследване 52% от дамите карат мъжете да скъсят този процес на задоволяване не защото не им е приятно, а защото се притесняват, че любимият ще изгуби търпение. Затова, скъпи мъже, не напирайте да “влезете” в нея веднага щом я видите гола. Колкото по-леко, бавно и нежно я докосвате, толкова по-бързо тя ще изпита удоволствие. Не забравяйте и презерватива, защото жените се отпускат и забавляват, когато не се страхуват от забременяване или полово предавани болести.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?

Напишете дума/думи за търсене