Пачката - любимката на градското момиче (галерия)

Знаете, че градската мода си има свои правила. Не може да се движите из стъргалото на града, облечени в домашен анцуг. Непростимо е, колкото и да не сте фешън гуру. Ако сте с артистична душа или имате несбъдната мечта за прима балерина, то тогава поканете в гардероба си пачката. Аз самата наскоро си купих цикламена на жълти точки. Приличам на луда калинка, но пък усмихвам и себе си, и околните.
А нали не сте забравили едно от култовите ансамбълчета на Кари Брадшоу, нали? Балеринска пола и потник с емблемата на известна френска марка.

До глезените
Ако не искате да изкарвате краката си на тотален показ, то тогава заложете на дължината до глезените. Така хем ще удължите силуета си, хем ще прикриете проблемните зони. Този модел прекрасно приляга на непретенциозен потник. За да придадете акцент на тоалета си, винаги може да заложите на чанта с животински принт или с лъскави геометрични фигури. О, и връзголемите слънчеви очила винаги са задължителни.

С дънково яке
Може леко да смъкнете от важността на пачката, ако я съчетаете с дънково яке. Това дава на цели тоалет нотка на небрежност, която върши чудесна работа, когато сте навън с приятели. Съчетайте я с обикновена тениска, райетата са подходящи, както и ярките дюс цветове, а отгоре сложете късо яке от деним и навийте ръкавите му. Допълнете го с едри бижута или закачливи значка на ревера на горната дреха.

Целия текст и галерия вижте на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене