Лятото идва с „Чу ли песента“

Страст, емоция и ритъмът на сезона - това предлага Неделяна Христова в новия си проект „Чу ли песента?“.

Видеото е пиршество за очите, което е неизбежно с режисьор като Валери Милев, но за него ще стане дума след няколко реда. Преди това да поздравим Неделяна с новия й проект, след като миналата година обра аплодисментите с „Бум-бам“.

В „Чу ли песента?“ младата изпълнителка (част от бенда на Дани Милев) отново работи с композитора Калин Димитров, а текстът е на Росен Димитров. Провокацията в проекта е нажежена до червено не само от страстта в текста, но и от изкушаващата визия на Неделяна. Стилистът Цецо Горанов се е погрижил тя да изглежда „луда и на свобода“ и това да не е само в думите на куплета.

За по-смелите сцени в клипа Неделяна използва дубльорка, а за нея остава неустоимото излъчване показано от Валери Милев: „ Отдавна исках да работя с него- споделя изпълнителката- Той е топ режисьор с различен и неподражаем почерк. Дори се колебаех дали да му се обадя, защото зная, че работи с много малко артисти и реално той сам избира кого да режисира. Все пак се свързах с него и му изпратих демото.“

Валери не само харесва песента, но изгражда цялостната идея и организация на снимачния процес. Единственото, което остава неподвластно на режисьора са минусовите температури, при които се налага да се заснеме клипа. Въпреки това Неделяна очарова екипа, като не само издържа на темпото и студа без капризи, но и успява да изглежда зашеметяващо.

Резултатът е „Чу ли песента?“, даващ силна заявка да е хита на сезона.

Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене