Митьо Крика шашна Англия

Ходжев сцепи 20 кена с бира за по-малко от минута

Троши бири и дини, проби в "Британия търси талант"

Борис Крумов

Митьо Крика шашна цяла Англия със своята уникална изява в най-популярното шоу на Острова - "Британия търси талант". Майсторът на бойни изкуства и легендарен културист направи запомнящ се номер и се класира за полуфинала на предаването в конкуренцията на стотици жадни за слава участници.
Димитър Ходжев, както е истинското му име, спечели съдиите с демонстрация на карате умения. Той строши с гол юмрук 20 кутийки с бира и две дини само за една минута. Преди старта организаторите предвидливо бяха изписали популярния от кеча надпис: "Не правете това у дома".
Трикът накара съдиите да ръкопляскат. Единствено певицата Алиша Диксън се възмути и натисна бутона за спиране на изпълнението малко преди края. Другите трима, водени от главния продуцент на предаването Саймън Кауъл, умряха от смях и дадоха възможност на българина да продължи в следващата фаза.

Крика завърши своя номер с хвърлена диня, която направи на парчета
Крика завърши своя номер с хвърлена диня, която направи на парчета

Една от съдиийките, Аманда, дори си пожела какъв да бъде следващият номер на бившия шампион по силов трибой. Тя поиска от Крика да тегли самолет със зъби.
Само за четири дни от излъчването на клипа с неговия номер близо половин милион потребители са гледали зрелищното изпълниение. С превързана ръка, Митьо Крика беше включен и в кратък комедиен скеч след края на номера. Един от репортерите на "Британия търси талант" се заигра с Крика и го помоли да скъса парче хартия. Когато Ходжев се пресегна да хване подадения лист, той беше дръпнат на няколко пъти.
След своето изпълнение Митьо Крика ще трябва да подготви нещо още по-впечатляващо, ако иска да се класира за финала. Това беше негово трето участие в риалити формат.
Шоуменът работи от няколко години на Острова. Той се прочу със своите изяви в състезания по силов трибой и със своите изяви като културист. Звездата беше част от антуража на Киро Скалата заедно с Любо Лежанката и Анита Мейзер в легендарното шоу "Фитнес Мания".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене