ВОДОЛЕЙ: Прибързаност

РАБОТА Не харчете без причина през първите три дни от седмицата, за да посрещнете неотложни разходи във вашата фирма през следващите дни. Избягвайте общуването с хора, които ще ви натоварят с проблемите си. От понеделник прибързаността ви е изцяло във ваша вреда и може да се превърне в причина за критични забележки. Преодолейте разсеяността си, която поражда грешките при изпълнението на служебните ви задължения - Меркурий е все още ретрограден. Не подготвяйте за подпис договори и финансови документи, а ги огледате още веднъж. Както сте се вглъбили и разсъждавате над сметките, които не са ваша страст, ще научите за постъпления, които вече са в банковата ви сметка. Не отказвайте да помислите върху направените ви делови предложения. Не давайте прибързан отговор, повлияни от емоцията и от съветите на ваши колеги. Не пътувайте в края на седмицата!

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с натоварването, особено с физическа работа, за да избегнете травмите. Не натоварвайте очите си. Пазете се от проблеми с вените, ако вече сте имали оплаквания.

ЛЮБОВ Нямате желание да посрещате гости. Не позволявайте на вашите съседи да ви досаждат всяка вечер. Липсата на разбирателство в техния дом може да повлияе върху отношенията с интимната ви половинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене