КОЗИРОГ: Коректност

РАБОТА Ако в началото на седмицата сте прибързани, може да се окажете заплетени в рисковани начинания, водещи до загуби, вместо да подобрите материалното си положение. Коректността в отношенията с колегите ще ви предпази от неприятности и ще събуди доверието им във вас. От понеделник не поставяйте началото на нови задачи - Меркурий е все още ретрограден. Променливото ви настроение е изцяло във ваша вреда. Проявете предпазливост при общуване с хора от деловото си обкръжение. Бъдете внимателни, ако пътувате и сте зад волана, защото сте вглъбени в мисли за проявилите се неочаквани трудности. Вместо да се ядосвате, се справете с проблемите, които са лесно преодолими. Предпазвайте се от грешки, за да не нарушите финансовата си стабилност. В последния ден на седмицата прочетете внимателно договорите за съдружие и финансова помощ, за да сте сигурни, че няма да претърпите бъдещи загуби.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на простуди. Във втората половина на седмицата сте податливи на депресивни състояния. Предпазвайте се от травми, изискващи продължително лечение и залежаване у дома.

ЛЮБОВ В личните отношения проблемите са породени от недоволството на близките ви заради ваши думи и действия. Наранили сте любимите си хора и се изисква време, за да ви допуснат отново до себе си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене