СТРЕЛЕЦ: Промени

РАБОТА В петък и през двата почивни дни имате две важни задачи. Едната е да завършите започнатото, а другата - да се огледате и да прецените кои ненужни вещи да изхвърлите и кои от вашите познати, предали ви неведнъж, да отдалечите от живота си. Възползвайте се от все още ретроградното движение на Меркурий. От понеделник новина за финансови загуби, предизвикани от поредните грешки и непоправими пропуски на колегите ви, ще ви развали настроението. Няма как да реагирате веднага, но не се притеснявайте. Намерете начин за бързото разрешаване на проблема. Бъдете внимателни и не се карайте с виновните, ако искате да избегнете нови проблеми. В края на седмицата не се противопоставяйте инатливо на предложенията на колегите си. Убедени сте, че са във ваша полза, но не изневерявате на нрава си и предпочитате да проявите ината си и да се противопоставите.

ЗДРАВЕ Ако се преуморите, ще навредите на здравето си. Привидно стабилно е, но при заболяване може да се наложи продължително и досадно лечение. Не се подлагайте на диети само заради каприз.

ЛЮБОВ Временното затишие в личния ви живот е основата за нова разправия, ако не промените отношението си към случващото се с ваши роднини. Запазете спокойствие и не се ядосвайте на брачната си половинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене