ВЕЗНИ: Анализ

РАБОТА Анализирайте постигнатото до момента. Поправете допуснатите грешки през първите дни на седмицата. Не подписвайте дори и без дата договори за банкови и финансови институции, защото може да си навредите. От понеделник забравете за начинанията, които няма да бъдат успешни заради все още ретроградния Меркурий. На работното си място, не се натоварвайте с повече от предвидената работа заради променливото настроение и бликащата емоция, която за пореден път е причина да предизвиквате към агресия вашите колеги. Променете отношението си към хората от вашето професионално обкръжение. Трудностите на работното място са преодолими, ако не затъвате в чуждите неприятности. Неочаквани новини може да променят плановете ви и да ви провалят последния ден от седмицата. Не се впускайте да помагате, ако не сте помолени.

ЗДРАВЕ Склонни сте да затънете в депресия, от която трудно ще излезете. Най-доброто лекарство е активна работа, за да забравите случайните несгоди, които срещате. Не прекалявайте с течностите.

ЛЮБОВ Имате потребност да възобновите чувствата си. Изпитвате досада, когато сте с брачната си половинка. Ще ги разпалите отново с бутилка хубаво вино, романтична вечеря и сексуални удоволствия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене