ДЕВА: Вреда

РАБОТА В началото на седмицата влиянието на вашите колеги върху мнението на началниците ви не е за пренебрегване. Не подценявайте техните съвети. Прибързаността ви нанася сериозни щети. От понеделник начинанията са успешни. Гарантират ви добри финансови постъпления. Не пропускайте да споделите новите си идеи на работното място, въпреки че Меркурий е все още ретрограден. Новите запознанства са източник на бъдещи сериозни разочарования и професионални неприятности. На работното си място не провеждайте разговори с непознати хора, дори и да са настойчиви. Оставете тази задача на колегите си, защото те са дистанцирани и безпристрастни. Стабилизирайте позициите си, дори и да ви се струва трудно. Не се противопоставяйте на никого. В края на седмицата не е изключено, подвластни на желанието да сте в първите редици, да прибегнете до измама, която ще ви навреди. Бъдете честни в отношенията си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, защото сте изнервени. Отказвате да приемете факта, че и другите хора имат своите желания и начин на живот. Опитите да се наложите вредят на здравето ви и са причина за депресии.

ЛЮБОВ При запознанства не пропускайте своя шанс да срещнете човека, с когото да свържете живота си. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия, преди да сте се опознали, за да избегнете разочарованията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене