БЛИЗНАЦИ: Отлични приходи

РАБОТА В началото на седмицата вашите колеги са несговорчиви и дистанцирани, но причината е и във вашето поведение, което ги е огорчило заради отправената им безпричинна критика пред външни хора. От понеделник очаквате друг да се заеме със задачите ви, но пропускате факта, че губите приходи, водещи до финансови успехи, при това по време на ретроградния Меркурий. Не проваляйте бъдещите възможности да печелите пари с лекота от допълнителни задачи. Във ваша полза е да се откажете от деловите предложения. Не предприемайте начинания дори и ако обещанията за приходи са примамливи и ви убеждават, че са вашият шанс за края на месеца. Стабилизирайте позициите си въпреки трудностите. Знаете как да се справите впечатляващо с всичките си задължения. В последния ден на седмицата въпреки трудностите, с които ще се сблъскате на работното място, успехът е с вас.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Предупреждението към вас е да се предпазвате от пролетните вируси, за да избегнете проблеми с дишането, а също и алергични реакции заради пресните зеленчуци, ако имате непоносимост към нитрати.

ЛЮБОВ Вечер сте склонни да пренесете лошото си настроение и умората от работното място у дома. Сторите ли го, дистанцията с интимната ви половинка ще се появи отново. Избегнете усложняване на отношенията в семейството.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене