ОВЕН: Положителни емоции

РАБОТА В началото на тази седмица подгответе финансовите отчети и трудовите договори на нови служители. Назначенията можете да оставите за след 4 май, когато Меркурий преминава в своето директно движение. От понеделник ви предстои изпълнен с положителни емоции ден, но е добре да се доверите на хората около вас, ако се нуждаете от помощ в работата си. Вместо да се впускате в рисковани начинания, заздравете завоюваните позиции. Стабилизирайте отношенията с колегите си. Не прекалявайте с щедростта си и не давайте заеми включително и на ваши роднини дори и ако държите да съхраните добрите отношения с тях. Преценете дали имате достатъчно средства, за да се подготвите за безболезнено включване в нови проекти. От огромно значение е и гаранцията, че няма да сте губещи след време. В последния ден от седмицата не пътувайте, за да не пропуснете важни обсъждания на работното място.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Предпазвайте се от травми заради физическа саморазправа. Ако сте поканени на нечие празненство, не прекалявайте с храната и с алкохола, за да си спестите изблиците на агресия.

ЛЮБОВ Вечер сте уморени и отпаднали. Дори не сте склонни да седнете с близките си и да вечеряте, но имате гости заради семеен празник. Не отлагайте романтични срещи и интимните мигове, когато ги изпратите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене