Гери-Никол пръска 20 бона за бала

Гери-Никол ще е е абитуриентка след месец

Яката дупара сменя няколко рокли, отива с "Порше"

С 20 бона ще олекне родната тийнзвезда Гери-Никол за своя абитуриентски бал. Изпълнителката ще се бръкне дълбоко, за да може да изглежда като принцеса.
Яката дупара вече избра как точно да изглежда на един от най-важните дни в живота й. Варненката, която учи поп и джаз пеене в Националното училище по изкуства "Добри Христов" в морската столица, смята да засенчи всичките си съученици по време на бала.
Гери от малка си мечтае да бъде като Пепеляшка на бала си. Затова тя си хареса няколко рокли, като цената на всяка от тях едва ли ще е по-малко от 5 бона. Всеки от тоалетите, естествено, е дизайнерски и ще бъде направен само и единствено за Гери-Никол. Самата тя призна преди време, че ще смени няколко тоалета по време на абитуриентския си бал, за да може да смае съучениците си.
Варненката ще пръсне и поне няколко хилядарки за грим, прическа, нокти и за всяка друга прищявка.
За разлика от останалите си съученички, Гери съвсем наскоро реши как да изглежда на бала си.
"Всичко при мен ще се случи в последната секунда, но смятам, че в последната секунда ми се получават най-добре нещата и си държа на това, то ми е запазена марка. Ще сменя няколко визии. Това го гарантирам", призна Гери-Никол.
Освен с външен вид Яката дупара смята да покаже колко е готина и вървежна, като пристигне с истински звяр пред училището. Гери ще бъде откарана на бала си с мощно "Порше Кайен", докато останалите й съученици най-вероятно ще пристигнат с по-обикновени коли.
Автомобилът, чиято стойност е колкото малък апартамент, е собственост на Гери-Никол. Яката дупара обаче все още не го кара, защото няма книжка. Луксозното возило е подарък на Гери за 18-ия й рожден ден.
След като завърши училище, варненката най-вероятно ще продължи да учи в България. Допреди тя имаше мераци да ходи в чужбина, но кариерата й в България се развива стремглаво нагоре и тя едва ли ще я остави.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене