Спайска мърсува с германка

Блондинката Джилс е любовница на Мел Би

Мел Би и мъжът й Стивън Белафонте 7 години опъват в тройка немската бондинка, тя ги обира до шушка

Перверзии със сексапилна бавачка от Германия опразват до дъно портфейла на чернокожата "спайска" Мел Би.
Атрактивната блондинка Лорейн Джилс вече прибра 300 бона в зелено от певицата, а сумата се очаква да нарасне десетократно, ако се докажат твърденията на 26-годишната немкиня. В продължение на 7 г. тя задоволява плътските страсти на шоколадовата певица и мъжа й Стивън Белафонте.

"Спайската" не крие чувствата си към Лорейн
"Спайската" не крие чувствата си към Лорейн

Едва навършила 19 г., Лорейн пристига като студент за лятна бригада в Ел Ей. Намира работа като детегледачка в дома на прочутата британска изпълнителка. Още в първите дни Стивън и Мел Би я вземат с тях в спалнята и я превръщат в любимата си сексиграчка.
"Оргиите бяха почти всяка вечер. Преди мен са палували с други момичета. Всичко се записваше. Мел Би се възбуждаше до полуда, когато се изявяваше като оператор, докато аз правя секс с мъжа й", разкрива мръсните тайни Джилс. Идилията на палавото трио е развалена през септември 2016 г. "Спайската" вижда чек за 300 хил. долара в полза на Лорейн, подписан от Стивън. Оказва се, че момичето е забременяло и трябва да й се плати за аборта. Белафонте действа, без да пита Мел Би, и плаща щедрата сума. Певицата е бясна, че превежда средства от сметката й без нейно позволение.

Стивън Белафонте палувал с жена си и бавачката (вляво)
Стивън Белафонте палувал с жена си и бавачката (вляво)

"Стивън и Лорейн искат да ме оберат и да ме изоставят. Тези пари, които откраднаха от мен, трябваше да бъдат началото на операцията по източването на сметките ми. Усетих се навреме и ги разкарах и двамата", казва 41-годишната наточена като струна красавица от Западен Йоркшър. Певицата с истинското име Мелани Браун е в процеса на развод с Белафонте, който може финансово да я разори и да отмъкне голяма част от богатството й, оценено на 50 млн. долара. Стига му той да докаже, че оргиите в дома им са ставали с участието на Мел Би и тя е била инициатор.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори

Напишете дума/думи за търсене