Том Харди залови обирджия

Том Харди снимка : инстаграм

Актьорът Том Харди собственоръчно е задържал крадец, след като го е преследвал през градини и дворове в Лондон. Холивудската звезда, също като в екшън филм, е задържала крадеца след преследване и го е обискирала за оръжие, предава "Индипендънт", цитиран от БГНЕС.

Инцидентът е станал в близост до дома му в Ричмънд, в югоизточните части на британската столица. Според свидетел на случката  Харди е „превключил в режим на супергерой“ и без проблеми е заловил крадеца.

С негова помощ е бил задържан и още един предполагаем съучастник. Свидетелят – 22-годишният Арън Пълън заяви, че е видял двама мъже да минават с мотопед на червен светофар на натоварено кръстовище и да се удрят в спрял наблизо мерцедес. Според него Харди е вървял по улицата по време на инцидента. „Попитах Том какво е станало и той ми каза, че го е преследвал (единият извършител) през задния ми двор и го е заловил от другата страна на улицата“, заяви Пълън.

Пред медиите приятелката на свидетеля е заявила, че със сигурност актьорът е извършил гражданския арест, тъй като тя е негова почитателка и не може да го сбърка. Говорител на звездата отказа да коментира случката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене