Натали Имбрулия пее в София на 30 април

Тази неделя, 30 април, Натали Имбрулия за първи път ще пее в София. Австралийската звезда ще направи концерт във Военния клуб.

След дълга пауза от музикалната сцена Натали Имбрулия, която от години живее във Великобритания, през 2015 г. тя се завръща с нов албум. Тавата Male представя нейни кавър версии на хитове на мъже вокалисти, които са я вдъхновявали през годините. Последните новости около певицата са свързани с европейското турне, на което тръгна преди броени дни. Първата ѝ спирка бе на 22 април в Москва. Снощи тя пя във Варшава, Полша. Тази вечер гостува в Киев, Украйна. Преди да дойде в София, ще има участие в Румъния. Програмата ѝ е запълнена до края на май, като има ангажименти почти всеки ден.

По време на турнето Натали Имбрулия изпълнява избрани парчета от цялата си дискография, но акцентът пада върху клубното звучене. За тази цел тя е избрала по-малки зали и клубове, за да има директен контакт с публиката. Самата тя коментира, че обича тази интимна атмосфера, в която сякаш пее лично за всеки един от зрителите и може да усети емоцията на присъстващите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене