Шебек ошамарва и храчи по кметица

Фатма Шахин яде шамари от Джан

Шамари от шебек яде кметицата Фатма на турския град Газиантеп пред всички възможни медии. Животното раздава правосъдие по време на откриване на нов музей и добре, че не е въоръжено.
     Маймунякът Джан отдавна живее в градската зоологическа градина и е любимец на общинската ръководителка. Тя отправя специално нареждане да го доведат на откриването на музея на Зоологията и природата. Премененият в чисто нов гащеризон Джан се стряска от стълпотворението на церемонията и дава простор на маймунджилъците си. Фатма Шахин го взема на ръце, за да му се порадва, но изнервеното шимпанзе й зашлевява сочна плесница по физиономията. Шамарът не отказва кметицата от намеренията да го гушка. Нейното упорство изкарва Джан извън релси и той започва да я плюе и дере с нокти пред телевизионните камери.

Маймунякът чекне устата на общинарката
Маймунякът чекне устата на общинарката

Опитът й да каже нещо на репортерите се проваля с гръм и трясък - когато кметицата отваря уста, пръстите на маймуняка се озовават в нея и й разчекват лицето. Джан се кротва чак след като демонстрира всичките си номера и е предаден на служителите от зоопарка, за да продължи церемонията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?

Напишете дума/думи за търсене