Любо Ганев награби Джулиана Гани

Любо Ганев е гушнал блажено сексбомбата Джулиана Гани

Добромир ДОБРЕВ

Волейболната легенда Любо Ганев хлътна по Джулиана Гани. Двамата бяха част от журито на конкурса за красота "Мис Лайфспорт", който се проведе в популярен пиано бар. Сред останалите оценяващи личаха имената на фолкпевицата Ивена и на скандалната манекенка Катрин Вачева.
Гигантският силиконов бюст на плеймейтката веднага се наби в полезрението на Любо, който е известен ценител на женската красота. 210-сантиметровият гигант не откъсна поглед от деколтето на Джулиана, а след това седна до нея и започна да й гука. Запленен от сексапила й, Ганев дори я помоли за няколко общи селфита.
Не е ясно дали флиртът между Любо и моделката, която изгря на корицата на "Плейбой", е прераснал в нещо повече. Вицепрезидентът на волейболната федерация има сериозна приятелка - Кремена Русева. През март той дори я заведе на романтична почивка във Венеция. Пред "България Днес" самата Джулиана потвърди, че си пада по огромни мъже като волейболиста.

Рокличката едва успя да удържи напращелия й бюст
Рокличката едва успя да удържи напращелия й бюст

"Любо е страхотен човек. Има чувство за хумор. Забелязва се отдалеч. Падам си по високи мъже. Дали бих правила секс с него? Защо пък не!", загатна Гани. Тя призна още, че никога през живота си не е играла волейбол, но е добра в танците и в други неща...
Моделката е на корицата на "Плейбой"
Моделката е на корицата на "Плейбой"


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене