Диско със Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч

Саманта Фокс излезе първа на сцената.

Българската публика очевидно пази топли спомени от диско ерата и напълни зала "Арена Армеец" за концерта на трите икони от този период - Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч в събота вечерта. Точно в този ред певиците се качиха на сцената и изпяха хитовете си, които звучаха през 80-те години. Дали им е втръснало да продължават да пеят едни и същи парчета толкова години? Не е ясно. Но дори и да им е дошло до гуша, не си пролича. На сцената и трите петдесет и кусур годишни певици показаха много емоция и бяха видимо впечатлени от публиката, която танцува и пя през цялото време. А Си Си Кеч дори се просълзи.

Музика, мултимедия, танцьори, всичко това върна зрителите години назад и създаде наистина онова настроение, от едно време, когато момчетата лепяха по стените си плакатите на трите диви, а момичетата репетираха пред огледалото танцовите им движения. Вероятно Саманта Фокс, Сандра и Си Си Кеч са имали повече фенове сред представителите на силния пол, защото в "Арена Армеец" преобладаваше мъжката част сред публиката. Дано тематичните концерти наистина се превърнат в традиция, защото поне първият от тях се оказа много успешен.

САМАНТА ФОКС
САМАНТА ФОКС
Сандра беше с балета си.
Сандра беше с балета си.
САНДРА
САНДРА
Си Си Кеч се просълзи.
Си Си Кеч се просълзи.
СИ СИ КЕЧ
СИ СИ КЕЧ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене