Виктор Калев се обясни в любов на Слави

Дългия и актьорът си простиха

Обичам го, призна емоционално комикът

Един от най-жестоките скандали в телевизионните среди през последните години остава в миналото!
Актьорът Виктор Калев призна на живо в ефир, че обича бившия си работодател Слави Трифонов и е горд, че е бил част от екипа на Дългия.
Изненадващото признание на Калев дойде по време на шоуто "Като две капки вода", където Виктор този сезон е част от журито. Миро от "Каризма" влезе в образа на Трифонов, изпълнявайки на живо песента "Йовано, Йованке". С изпълнението си Каризмата получи максималния брой точки от Калев, което го изстреля сред четиримата финалисти в шоуто.
"Искам да кажа, че обичам Слави Трифонов и "Ку-ку бенд". Радвам се, че съм бил част от този екип. С изпълнението си ти ме върна към тези прекрасни хора" - развълнувано сподели комедийният актьор.
С откровението си Калев буквално хвърли бомба в телевизионните среди. От една година упорито се шушука за скандалите между Виктор и Слави, след които последва и напускането на актьора.
След 12 години в екипа на Дългия изненадващо Калев се сбогува с шефа си и си тръгна от "Шоуто на Слави". Версиите за решението му са десетки, между които слуховете, че са се изпокарали за пари и че през последните години са били в постоянни спорове. Най-тиражираната версия за бягството на актьора е гафът, който bTV направи преди две години. Ден след смъртта на сина на Росен Плевнелиев бе излъчен стар епизод на шоуто, в който Виктор пародира бившия държавен глава. Именно тогава известният със своята емоционалност артист взима решение да не влиза в тази роля повече, а малко по-късно и да се раздели със Слави.
Каквато и да е причината за раздора между Калев и Дългия, по всичко личи, че двамата вече са заровили томахавките. Шоуменът и актьорът са си простили и не таят лоши чувства един към друг. Дори фактът, че Виктор избяга при конкуренцията в лицето на Маги Халваджиян, не е развалил отношенията им.
С приятелски чувства към Дългия се изказа и Миро. Каризмата, който работеше с шоумена в зората на кариерата си, определи Трифонов като "страхотен човек". Именно в образа на шоумена изпълнителят на "Гълъбо" се представи най-добре от началото на "Като две капки вода" до полуфинала.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене