РИБИ: Успех

РАБОТА От първия ден на седмицата на работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите колегите си и не налагайте мнението си. Не бива да се колебаете, ако ви направят предложение за подкрепа при старта на планираните начинания. Разговорите ви носят успех. От понеделник работа в съдружие също ви носи успех. Не допускайте вашите съмнения да провалят плановете ви. Не се изненадвайте, ако се окаже, че привидно кратко сътрудничество се превърне в продължително делово партньорство. Бъдете внимателни при обсъждане на работа, свързана с обществени организации и финансови документи. Внимателно се запознайте със съдържанието и значението на документите. Ако се налага да уреждате кредитиране на собствен бизнес, проведете предварителни разговори с избраната банкова институция. В петък не планирайте среща с потенциални бъдещи партньори.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, защото е в зависимост от настроението ви. Податливи сте на депресивни състояния. Не се претоварвайте с физическа работа, за да не си навредите, и се стойте продължително накрак.

ЛЮБОВ Предпазвайте се от проблеми в личните отношения. Бъдете внимателни и не се поддавайте на авантюри, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Любимите ви хора искат повече внимание.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене