ВОДОЛЕЙ: Начинания

РАБОТА В петък и почивните дни въпреки нежеланието ви да общувате се налага да проведете делови срещи точно днес. Запазете спокойствие. Начинанията са повлияни от импулсивните ви действия. От понеделник направете оценка на отношенията си на работното място, за да избегнете бъдещите проблеми. Ще се наложи да актуализирате плановете си, за да се справите с успех със служебните си задължения. Начинанията са нежелателни. Въоръжете се с търпение и не критикувайте без причина. Не бързайте с решението си за инвестиции. Ще спечелите повече, ако ги отложите за известно време. Разпределете правилно работата си, за да завършите започнатите задачи. Избегнете опита на вашите колеги да ви натоварят и с техните. Въпреки че късметът не е с вас според очакванията ви, успехът ще ви споходи задължително, ако сте отговорни към служебните си задачи. Не давайте пари за спонсорство в края на седмицата.

ЗДРАВЕ Обърнете внимание на здравето си, защото сте податливи на инфекции, простуди и проблеми с вените, ако водите заседнал живот. Спортувайте умерено и не пропускайте да се разхождате преди лягане.

ЛЮБОВ Очакват ви романтична среща и ново запознанство. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Романтичната вечеря може и да ви сдобри след разправията. Бъдете искрени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене