КОЗИРОГ: Импулсивност

РАБОТА В началото на седмицата всички рисковани начинания са неуспешни. Не е желателно да пътувате, защото сте склонни да реагирате импулсивно и сте опасни на пътя, ако сте зад волана. Бъдете сдържани, за да избегнете конфликтите с вашите колеги. От понеделник приложете натрупаният житейски и професионален опит, за да не ви използват. Защитете интересите си. Запознанствата ще ви бъдат полезни. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Опитите да покажете знанията си и да наложите мнението си ще предизвикат недоволство у вашите колеги. Спокойно им обяснете къде са пропуските им. В края на седмицата сте изпълнени с желание да успявате. Очаква ви ден, изпълнен с разбирателство и хармония и с възможност да се изявите на вашето работно място. Очаквайте предложение за нова работа.

ЗДРАВЕ Погрижете се за себе си. Почивката няма да позволи да навредите на здравето си, което е нестабилно и са възможни сериозни проблеми. Освен на нервно напрежение сте податливи на простуди и травми.

ЛЮБОВ Постарайте се да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение. Не пропускайте да споделите чувствата си. Разправията е по ваша вина, заради вашето поведение. Извинете се.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене