СТРЕЛЕЦ: Финансови успехи

РАБОТА В петък и почивните дни анализът на постигнатото до момента е задължителен, защото ви гарантира успех на работното място. Бъдете реалисти. Задачите ви носят финансови успехи. От понеделник до края на седмицата си наложете умереност, търпение и спокойствие каквото и да се случва около вас. Избягвайте да се намесвате в разправии, които не са свързани с вас самите и новите запознанства, и се отнасяйте към тях предпазливо. Ще получите делово предложение, но въпреки това се отдайте на рутината, без да отвличате вниманието си, за да сте спокойни, че нямате изостанали задачи. В противен случай сами ще блокирате вашия шанс да приключите в рамките на поставения срок и ще се изложите. Не бягайте от отговорност. Преценете къде допуснахте грешка в изминалите дни. В края на седмицата не прехвърляйте вината за трудностите и задълженията си на околните.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не допускате намеса в личния си живот и нервно напрежение. Предпазвайте се от проблеми с черния дроб и кръвното налягане, които може да си причините сами.

ЛЮБОВ Възникналите проблеми в семейството са ви развалили настроението, но ще надмогнете яда си. Дори да сте преуморени, не пропускайте да зарадвате с внимание любимите си хора и да се отдадете на чувствата си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене