РАК: Решителност

РАБОТА Докажете от началото на седмицата, че за вас трудни задачи не съществуват. При възможност уговорете делово пътуване. Бъдете решителни и действайте бързо на работното място, за да не се провалите с възложените ви задачи. Промените са във ваша полза. От понеделник сте напористи и целеустремени, но се постарайте да не навлизате в чужда територия само защото искате да блеснете с професионалните си възможности. Ще се провалите и ще си спечелите неприятели. Намерението ви да проведете разговори за сътрудничество няма да ви донесе успех. Отложете срещите. Пътуванията са успешни, но е във ваша полза да не се предавате във властта на емоцията и да постигнете целите си. Предложенията ви ще бъдат възприети с лекота от вашите колеги. При хората, работещи в производствената сфера, не са изключени проблеми със заплащането, създаващи поводи за протести. В края на седмицата работата ви спори. Нямате повод за притеснение.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Имате възможност да спортувате. Възможните здравословни проблеми биха се появили само заради вашата непредпазливост и режим на хранене.

ЛЮБОВ Не липсват проблеми в личните ви отношения, но ще ги разрешите, ако не сте припрени и преценявате думите си. Пазете се от провал на брака или на интимната си връзка, ако още не сте създали семейство.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене