ТЕЛЕЦ: Стабилизация

РАБОТА От първия ден на седмицата не предприемайте начинания. Отхвърлете рутинната си работа, ако се налага да сте на работното си място и през почивните дни. Стабилизирайте позициите си на работното място. Вечерта, доволни от постигнатото, бъдете с вашите близки и се отдайте на активна почивка. В дните от понеделник до края на седмицата и на месеца трудности, въпреки че са преодолими, ви пречат да се справите със задълженията си. Причината е и у ваши колеги, които постоянно и нарочно ви досаждат с питания, които не са значими и не са от вашата компетентност. Очаквайте приходи от ваш продължителен труд. Установете нови делови отношения, но не водете делови разговори за финансиране. Разсеяни сте и може да се съгласите на драстични условия, които да донесат загуби. В края на седмицата очаквайте подобряване на финансовото състояние.

ЗДРАВЕ Възможно е обостряне на хронични заболявания, свързани с гърлото или щитовидната жлеза. Избягвайте това, което може да ви навреди. Оплаквате се от главоболие и потиснатост. Лягайте си по-рано.

ЛЮБОВ Не се опитвайте да изяснявате проблемите с любимите си хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте без причина, а и интимните ви отношения са хармонични.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене