ОВЕН: Съчувствие

РАБОТА В петък и почивните дни не вземайте прибързани решения за инвестиции, ако се занимавате със собствен бизнес, за да не провалите стабилното си положение. Не бъдете наивни и проявете умерено съчувствие към проблемите на роднини. Нарочно драматизират ситуацията, в която са попаднали, за да им помогнете с пари, които няма да си получите обратно. От понеделник планирайте задачите си. Отложете деловите срещи, защото няма да са успешни. Не подписвайте договори за финансово сътрудничество, ако сте решили да разширите бизнеса си. Бъдете критични към постъпките си и не се изненадвайте, ако се опитат да ви измамят. Неувереност в силите ви е причина за дистанциране на хората от вашето обкръжение. Бъдете сдържани в общуването с непознати хора. В края на седмицата сте самоуверени, но не разчитайте, че всички проблеми ще се подредят във ваша полза.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, ако овладеете емоцията си. Не натоварвайте очите си и не прекалявайте с посещенията в сауна. Не употребявайте тонизиращи кожата средства на спиртна основа.

ЛЮБОВ Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите и да съсипете брака си. Пропуснали сте да отидете на романтична среща и сте засегнали сериозно интимната си половинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене