100 бона удря Преслава

Преслава се разбива от работа

Урожай покрай баловете

Чалгарката поема по 2-3 участия на ден

Преслава умора няма!
Чалгарката, която е известна като пословична работохоличка, за поредна година ще си спретне музикален маратон покрай абитуриентските балове.
Изпълнителката от месеци е запазена за публични и частни партита, на които да забавлява бъдещето на България. В стремежа си да заработва хонорари тя приема по няколко участия на денонощие, което вероятно ще се отрази на свежестта и здравословното й състояние, тъй като през следващите дни сънят ще е блян за нея.
В рамките на около седмица Преслава ще калкулира 10-ина участия, които ще й донесат приходи от около 100 000 лева. Баснословната сума ще напомпа банковата й сметка, която и без това не страда от липса на постъпления. Добричката мома продължава да е най-котираната певица от кръшния жанр и съответно се разписва срещу най-сериозния хонорар, който варира от 8000 до 10 000 лева. Естествено, не цялата сума отива за нея, като сериозен процент прибират и продуцентите й.
Рекордни ще са й километрите, които ще навърти, докато пътува от Западна България до морето и обратно. Вчера тя се изявяваше на концерт в Приморско, а вечерта пя в дискотека в Слънчев бряг. Тази вечер ще извие глас в Пловдив, а утре отпътува за София, където също има гостуване в нощно заведение. След няколко часа сън Преслава отново заминава за Слънчев бряг, където почерпени абитуриенти ще "избухват" с любимката си. Маратонът продължава и през следващите дни, а краят не се вижда... Със стартирането на летния сезон по родното Черноморие положението се усложнява още повече и работата за Преслава ще се превърне в безкрайно изпитание.
Ударното бачкане на Преслава покрай абитуриентските балове не е ново явление - традиционно по това време на годината тя хваща микрофона по няколко пъти на ден и нощ. Следват купонджийските месеци, а почивка си дава едва през септември или октомври, когато отпрашва към някои екзотична дестинация за не повече от седмица.
Именно пословичният й работохолизъм е една от причините фолкпевицата драстично да отслабне през последните години. Недоспиването и нередовното хранене допълнително съсипват чалгарката. Тя видимо изглежда уморена и изпита, което се отразява на нейната привлекателност и желание от страна на мъжете.
Хора от най-близкото й обкръжение - майка й Янка и откривателят й Милко Калайджиев, неведнъж са казвали, че певицата трябва да намали темпото, за да не се поболее. Тя обаче не ги слушала и си правела каквото знае, защото искала да е на върха, а това се постигало с много работа. На моменти тя била толкова натоварена, че дори нямала възможност да харчи парите, които заработва. И затова тихо и кротко като мравчица ги трупала в банкови сметки или ги инвестирала в недвижимо имущество на роднините си. За себе си тя се отпускала предимно да си купува скъпи дрехи и луксозни автомобили, но и това се случвало доста рядко.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене