Нападнаха Мадона заради снимка в Инстаграм след атентата в Манчестър

Мадона СНИМКА: Фейсбук

Мадона е обвинена, че е нарцистична заради снимка споделена в Инстарам в почит на жертвите в Манчестър. 

58 годишната певица качи снимка с певицата Ариана Гранде, на чийто концерт в понеделник стана атентата в Манчестър Арена, с надпис под снимката: "Благодаря на Господ, че моята приятелка е добре. Нека всички се молим за невинните жертви, който не са добре. За техните семейства и за Манчестър." 

Ариана Гранде и Мадона Факсемиле: Инстаграм
Ариана Гранде и Мадона Факсемиле: Инстаграм

Постът събра много критики, защото певицата споменала първо Ариана Гранде, а след това пострадалите и загиналите.

Един фен пише: "Добре, Мадона, обичам те. Твой фен съм от години. Но този пост не е много на място си. Ясно че Ариана е добре (физически), защото е била заобиколена от охрана. Първо е трябвало да напишеш за загиналите и за тези който са ранени. Не е трябвало да използваш случая, като опция за да споделиш снимка с Ариана. Не е срещу теб. Нали?" 

Друг фен: " Използвай думите си интелигентно. На кой по дяволите му пука (за Ариана)? Какво ще кажете за тези, които са загубили живота си и с техните семейства?"

Трети фен пише:" Щастлива съм че Ариана е добре, но трябва да стой в края на поста. Покажете уважение за починалите деца, те трябва да са на първо място в съзнанието ни." 

Друг добавя: " Този пост е напълно излишен! Мислете повече преди да постнете такива простотии. Жестоко нарцистична."

Без съмнение и много от феновете на Мадона, излязоха в нейна защитa, защото тя насърчава хората да се молят за жертвите.

Един написа:" Не виждам какъв е проблемът с нейните думи. Просто показва радостта си от това, че нейната приятелка е жива и след това насърчава хората да се молят за пострадалите. Подканва хората да се обединят и не мисля че нейните думи са нарцистични."

Друг фен допълни: " Има прекалено груби и неуважителни хора тук. Оставете на мира Мадона и нейния личен живот. Това е нейният Инстаграм и нейното лично съобщение за съболезнования. Тогава какъв е проблемът? "

Мадона не е единствената звезда, която беше нагрубена след като качи снимка след атентата.

Ким Кардашиан изтри един туйт със снимка, на която са тя и Ариана, след като нейните фенове казаха, че тя е "неподходяща". "Никога няма да забравя, когато качи тази неподходяща снимка с хаш таг #Manchesterbombing." пише потребителка.

Факсемиле: Туйтър
Факсемиле: Туйтър

Превод и редакция: Стела Илиева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене