Митко Павлов пропя

Митко Павлов

Звездата и радио- и телевизионния ефир Митко Павлов показа нова страна от себе си - в музикален дует. Тандемът  Русинофф-Павлофф записа песента „I Feel Alright”. Песента е плод на усилен 3-годишен труд в колаборация с международно признати експерти в областта на съвременната медицина, вече има три титли от канадския „Екс Фактор“ и множество отзиви от японския и шведски пазари.

„I Feel Alright” е една композиция за човешкото в човека, утвърждаваща свободата на мисленето, духа и личността като такава. От Световната здравна организация обявиха, че след слушането на тази песен човек разбира каква е неговата роля в света, открива смисъла за себе си и животът му тръгва по различен начин. Парчето е пускано в откриващите семинари на Панджахван Йога мастър клас, в лагер Пандахвути в Североизточен Пенджап и отзивите на всички курсисти са одухотворяващи. „I Feel Alright” е песен, вдъхновена от глобализацията на този свят, в който човек за човека е вълк. Тя търси доброто и невидимото за окото, но видимото за душата", казват от екипа на проекта.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене