Валя Ахчиева с тв награда "Свети Влас"

Иван Гарелов връчва голямата награда на Сашо Диков. До тях е Любен Дилов, който също е член на сдружението, което дава наградите.

Сашо Диков - в момента програмен директор на тв Би Ай Ти, получи голямата награда "Свети Влас" на 7-ото раздаване на призовете в събота, 26 май.

Журито с председател проф. Ивайло Знеполски награди за постиженията им и разследващата журналистка на БНТ Валя Ахчиева, както и Гена Трайкова, продуцент на "Би Ти Ви Репортерите", кореспондентката на Би Ти Ви в Париж Десислава Минчева, Милена Милотинова и Доника Ризова от "България он ер", Ясен Дараков и Даниел Петканов от Нова тв, както и репортерите Петър Нанев и Мария Цънцарова от Би Ти Ви. С приз е и предаването "Бразди" на БНТ.

За първи път тази година сдружение "Награди за телевизионна журналистика Св. Влас" заедно с Националния дарителски фонд "13 века България" отличава със специална награда тв предаването "История.бг" по БНТ.

Призовете бяха връчени от председателя на сдружението Иван Гарелов. По традиция връчването на наградите се състоя в курорта Свети Влас.

През тази година настъпиха промени в броя и размера на наградите. Целта е да се оптимизира регламента, да се подобри и да се подчертае моралната страна на оценката, заявиха организаторите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене