Деси Цонева се РАЗПИЩОЛИ

Никога не ми е пукало за хорското мнение, отсича брюнетката

Милена ВИКТОРОВА

Скандални разголени снимки, направени след няколко чашки вино, си пусна Деси Цонева.
Фотосите са направени в столично заведение, като компания на Цонева правят нейни приятели. От изображенията ясно се вижда, че Деската е свалила доста килограми и в момента може да се похвали с перфектен крак и ханш. Именно заради подобрената визия и смъкнатите килца брюнетката си е позволила да сложи ултракъса рокля. На някои от снимките като нищо би се видяло бельото й, което тя деликатно закрива с ръка.

Деската във вихъра на танца
Деската във вихъра на танца

Деси Цонева отдавна е известна в родните хайлайф среди като голямо "перде". Никога не е плащала данък обществено мнение, нито се е стремяла да се хареса на всички.
"Луда глава съм си. Истината е, че не се вълнувам какво говорят за мен. Важното е аз да се чувствам добре", контрира Деси злобарите в столицата.

Опа... виждат ми се гащичките...
Опа... виждат ми се гащичките...

Дружките й също са категорични, че тя не е престорена, а абсолютно натурална и естествена дори в скандалните си изказвания и прояви.
"Деската никога не е седяла кротко в ъгъла само защото е дъщеря на покойния журналист Митко Цонев. Тя не знае какво е да пази поведение против нейната воля", бранят я приятели.

Цонева с нова прическа - модерно каре...
Цонева с нова прическа - модерно каре...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене